Παναθηναϊκός: Πρέπει να εκμεταλλευθεί την δύναμη της έδρας στους δύο ''τελικούς'' με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Πρέπει να εκμεταλλευθεί την δύναμη της έδρας στους δύο ''τελικούς'' με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευθεί την δύναμη της έδρας στους δύο ''τελικούς'' με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

bet365

Το Τριφύλλι καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που το θέλει να μην παίρνει παιχνίδια do or die στο γήπεδό του το τελευταίο διάστημα.

O Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο τα play-off. Άλωσε το Καραϊσκάκη με τρόπο εμφατικό, κατάφερε να εκμεταλλευθεί απόλυτα την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και πλέον όντας στο -3 από την ''κιτρινόμαυρη'' κορυφή και στο -1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, έχει δύο ντέρμπι στο γήπεδό του, στη Λεωφόρο.

Έχει δύο αναμετρήσεις που είναι πραγματικοί ''τελικοί'' στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στον ''δικέφαλο του βορρά'' στις 30 Μαρτίου και την Ένωση στις 3 Απριλίου.

Αν καταφέρει να κάνει το 2/2 το Τριφύλλι θα έχει μπορέσει να αλλάξει εντελώς την δυναμική του στο φινάλε της Super League, θα βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογίας, έχοντας πάρει τεράστια ώθηση για την συνέχεια.

Για να φτάσει στο ζητούμενο, θα πρέπει μεταξύ άλλων να αφήσει πίσω, να σκίσει την κακή παράδοση που έχει το τελευταίο διάστημα στο γήπεδό του όταν μιλάμε για παιχνίδια do or die. Για ματς ζωής ή θανάτου.

Ποιά παιχνίδια ήταν αυτά τον τελευταίο έναν χρόνο;

Το περσινό ντέρμπι στα play off με την ΑΕΚ. Με νίκη ο Παναθηναϊκός... καθάριζε το πρωτάθλημα αλλά το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων παρά την καυτή ατμόσφαιρα στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

Οι ''πράσινοι'' είχαν ακόμη ένα ματς τίτλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο αλλά έμειναν στο 1-1, έχασαν πολλές ευκαιρίες και πέταξαν στα σκουπίδια δύο υπερπολύτιμους βαθμούς που του κόστισαν αρκετά στο φινάλε.

Τελευταίο παράδειγμα; Το παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενώντας την Μακάμπι Χάιφα έπαιζε για δύο αποτελέσματα πρόκρισης στο Conference League μέσα από την τρίτη θέση. Νίκη και ισοπαλία του έκαναν αλλά τελικά έχασε το ματς με 2-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα