ΑΕΚ: Θα μοιραστούν 30.000 επετειακές σημαίες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Τα γενέθλια της ΑΕΚ πλησιάζουν και όλοι στην Ένωση θέλουν κάθε αγώνας να είναι γιορτή. Η αρχή θα γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα Play Off καθώς θα μοιραστούν με πρωτοβουλία οπαδών 30.000 επετειακές σημαίες στον κόσμο της ομάδας.

Στις 13 Απριλίου η ΑΕΚ συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της, μια σημαντική ημέρα για κάθε Ενωσίτη. Οι «κιτρινόμαυροι» θα γιορτάσουν αυτά τα γενέθλια όπως τους αξίζουν και η αρχή και μάλιστα με πρωτοβουλία φιλάθλων θα γίνει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των Play Off.

Συγκεκριμένα στον κόσμο που θα βρεθεί μαζικά στην OPAP Arena (αναμένεται Sold out) θα μοιραστούν 30.000 επετειακές σημαίες της ομάδας. Μάλιστα η κίνηση αυτή έγινε από έναν φίλαθλο της ΑΕΚ που θέλησε με αυτό να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στο ντέρμπι, εν' όψει φυσικά των γενεθλίων.

σημαία αεκ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα