Παναιτωλικός: Νοκ άουτ ο Ζοάο Πέδρο

Πρόβλημα με τον Ζοάο Πέδρο στον Παναιτωλικό

bet365

Σημαντική απώλεια για τον Παναιτωλικό αφού ο Ζοάο Πέδρο τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου.

Άσχημα νέα για τον Παναιτωλικό, αφού ο Ζοάο Πέδρο, που αποχώρησε τραυματίας από την χθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού.

Ο 27χρονος επιθετικός, που είναι γεννημένος στην Πορτογαλία, αλλά έχει επιλέξει να εκπροσωπεί την Γουινέα-Μπισάου υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου. Το διάστημα της απουσίας παραμένει αδιευκρίνιστο, αφού αρχικά δεν θα προκριθεί η λύση του χειρουργείου και ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει συντηρητική μέθοδο, οπότε μένει να φανεί πως θα ανταποκριθεί σ' αύτην.

Το μόνο δεδομένο είναι πως ο Ζοάο Πέδρο θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιχνίδια των Αγρινιωτών με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (30/03) και τον Βόλο εντός (06/04).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα