ΑΕΚ: Δίπλα στον κόσμο οι παίκτες της Ένωσης (vid)

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος του φιλικού με τον Απόλλωνα Λεμεσού, έγιναν «ένα» με τους φίλους της ομάδας που μετέτρεψαν το Alphamega Stadium σε OPAP Arena.

Πραγματοποιώντας ακόμα μία καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο μέρος όπου εκτός του γκολ, έχασε και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλικό αγώνα για τα 70 χρόνια της Κυπριακής ομάδας και τα 100 της Ένωσης. Την παράσταση στο Alphamega Stadium έκλεψαν οι φίλοι της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα που έκαναν τους «κιτρινόμαυρους» να νομίζουν πως έπαιζαν στην OPAP Arena.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δείχνοντας την ευγνωμοσύνη στον κόσμο της ομάδας που έφτασε τις 4.000, μόλις τελείωσε το φιλικό πήγαν προς το πέταλο που ήταν οι οργανωμένοι βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο μαζί τους.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα