Ο ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του με τον Χρήστο Τζόλη…

Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ και στον ΠΑΟΚ έχουν κάθε λόγο να κοιτάζουν τα πολλά μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του Έλληνα διεθνή επιθετικό.

Ο Χρήστος Τζόλης διανύει την καλύτερη περίοδο της (σύντομης) καριέρας του και έχει βάλει στόχο ν’ ανεβάσει μόνος του τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη μεγάλη κατηγορία της Bundesliga.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός είναι το «Α και το Ω» της F95 και φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα που είχε βάλει το περασμένο καλοκαίρι όταν άφηνε το Νόριτς για να βρεθεί στη Γερμανία. Μετά από 17 γκολ και 8 ασίστ σε 27 παιχνίδια με την «ερυθρόλευκη» φανέλα (ξεπέρασε τα 16 γκολ που είχε πετύχει την σεζόν 2020-21 με τον ΠΑΟΚ) αποδεικνύει στην πράξη ότι έχει επιστρέψει, έχει ωριμάσει, πλέον, μπορεί να ανταποκριθεί και να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιλογή στη «φροντ λάιν» οποιασδήποτε ομάδας.

Όπως διαβάσατε στο Gazzetta η Βέρντερ Βρέμης και η Ουνιόν Βερολίνου είναι από τα κλαμπ που έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού επιθετικού. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία οι άνθρωποι των δυο συλλόγων της Bundesliga έχουν εξετάσει τον Τζόλη, όμως σημαντικό «αγκάθι» για τους «πράσινους» είναι το οικονομικό.

Η Φορτούνα, ακόμη κι αν χρειαστεί να συνεισφέρουν οι οπαδοί της που ξεκίνησαν έρανο, αναμένεται να πληρώσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ που είναι η ρήτρα στη συμφωνία με τη Νόριτς για δανεισμό του 22χρονου. Έτσι θα θελήσει να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες τύπου Βέρντερ ή Ουνιόν σε ακόμη υψηλότερη τιμή, εκμεταλλευόμενη την πολύ καλή σεζόν που διανύει ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» παρακολουθούν την συγκεκριμένη υπόθεση και έχουν τους λόγους τους. Όταν το καλοκαίρι του 2021 ο «Δικέφαλος» παραχώρησε τον Χρήστο Τζόλη στη Νόριτς έβαλε στο ταμείο του 13 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φρόντισε και κράτησε ένα αξιοσέβαστο ποσοστό σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του.

Στο συμβόλαιο πώλησης στην αγγλική ομάδα υπάρχει ειδικός όρος που δίνει στον ΠΑΟΚ ένα ποσοστό 17,5% σε ενδεχόμενη μελλοντική μεταπώληση κάτι που σημαίνει ότι θα βάλει ένα σεβαστό ποσό χρημάτων στο ταμείο του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα