Τζόλης: Στα «ραντάρ» της Βέρντερ και της Ουνιόν Βερολίνου, σύμφωνα με τους Γερμανούς

Τζόλης: Στα «ραντάρ» της Βέρντερ και της Ουνιόν Βερολίνου, σύμφωνα με τους Γερμανούς

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύμα του «sport.de» η Βέρντερ Βρέμης και η Ουνιόν Βερολίνου ενδιαφέρονται για την περίπτωση του διεθνή Έλληνα ακραίου επιθετικού, Χρήστου Τζόλη.

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... πράγματα και θαύματα στη Γερμανία με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός έχει 17 γκολ και οκτώ ασίστ σε 27 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν και χάρη στις εμφανίσεις του επέστρεψε στην Εθνική ανδρών έπειτα από 1,5 χρόνο.Μάλιστα ήδη ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία η Βέρντερ Βρέμης και η Ουνιόν Βερολίνου είναι από τα κλαμπ που έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού επιθετικού. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι άνθρωποι των δυο συλλόγων της Bundesliga έχουν εξετάσει τον Τζόλη, όμως σημαντικό «αγκάθι» για τους Πράσινους είναι το οικονομικό.

Η Φορτούνα αναμένεται να πληρώσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ που είναι η ρήτρα στη συμφωνία με τη Νόριτς για δανεισμό του 22χρονου. Το κλαμπ του Ντίσελντορφ δεν αποκλείεται να τον βγάλει στη «βιτρίνα» το καλοκαίρι με μεγαλύτερο ποσό για να κεφαλαιοποιήσει την εξαιρετική σεζόν του Τζόλη. Εάν τελικά οι Γερμανοί δεν πληρώσουν τη ρήτρα ο Έλληνας winger θα επιστρέψει στα Καναρίνια, με τα οποία έχει συμβόλαιο έως το 2026.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα