Κηφισιά: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Αντερέγκεν

Κηφισιά: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Αντερέγκεν

Αντερέγκεν

bet365

Ο επιθετικός της Κηφισιάς, Νικολάς Αντερέγκεν, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς και ουσιαστικά χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Νικολάς Αντερέγκεν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για την αντιμετώπιση κήλης σε κοιλιακούς – προσαγωγούς, η οποία τον ταλαιπωρούσε. Ο Αργεντινός επιθετικός της Κηφισιάς εγχειρίστηκε από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, και τον Γενικό Χειρουργό, κ. Νίκο Σπεντζούρη.

Όπως ενημέρωσε το κλαμπ των Βορείων Προαστίων o 24χρονος θα μείνει εκτός για τέσσερις έως έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει κάποιο παιχνίδι των Play Out. Ο Αργεντινός ήταν στο ρόστερ της ανόδου της Κηφισιάς και την τρέχουσα σεζόν έχει 20 εμφανίσεις και ένα γκολ μέσα στη σεζόν.Τελευταία του εμφάνιση ήταν στην εντός έδρας ήττα από τον Άρη στις 27 Γενάρη, ενώ επί Μπράτσου έχει βρεθεί μόνο μια φορά στην αποστολή, στο πρώτο ματς του Έλληνα τεχνικού κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, όπου έμεινε στον πάγκο.

«Το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου, ο Νικολάς Αντερέγκεν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για την αντιμετώπιση κήλης σε κοιλιακούς – προσαγωγούς, από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, και τον Γενικό Χειρουργό, κ. Νίκο Σπεντζούρη. Ο προσδόκιμος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε τέσσερις με έξι εβδομάδες», αναφέρει η ενημέρωση της Κηφισιάς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα