Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (19/03) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο μεγάλος αγώνας της Εθνικής με το Καζακστάν, τα επεισόδια στην Τραπεζούντα και οι δηλώσεις του Πογέτ στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: «Καμία δικαιολογία!». Ο Πογέτ ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν νομιμοποιείται να επικαλεστεί οτιδήποτε σε περίπτωση αποτυχίας με το Καζακστάν. Τι δήλωσε ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Live Sport: Αποθέωση ετοιμάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ στο επετειακό φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο πρόεδρος και ο προπονητής της Χετάφε ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του μεγάλου Νεμάνια Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Φως των Σπορ: Παρακολουθεί τις εξελίξεις ο Ολυμπιακός. Καζάνι που βράζει. Χαμός στη Φενέρμπαχτσε τρεις εβδομάδες πριν αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες λόγω των σοβαρών επεισοδίων των παικτών με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ. Απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Συνεργάτες του Μεντιλίμπαρ είδαν το παιχνίδι.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Σε κρίση η Φενέρ. Καζάνι που βράζει η αντίπαλος του Ολυμπιακού. Άνω-κάτω η τουρκική ομάδα μετά τα θλιβερά επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ώρα των Σπορ: Αχώριστοι. Μελισσανίδης και Αλμέιδα πέρασαν μαζί το διήμερο σε κρουαζιέρα, οικογενειακώς στον Σαρωνικό. Δυνατή και ξεχωριστή η σχέση τους, αλλά και παράλληλα συνταγή επιτυχίας για την ΑΕΚ.

Metrosport: Limit up για τα χρυσά παιδιά του ΠΑΟΚ. Μέσα σε επτά μήνες Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης και Κοτάρσκι εκτόξευσαν τη χρηματιστηριακή τους αξία. Δεδομένη η νέα εκτόξευση στο επόμενο update του transfermarkt καθώς ο Δικέφαλος είναι στους «8» του Conference League.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα