Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: Κανείς δεν... «Χ»άρηκε! (vids)

bet365

Η αναμέτρηση της Καισαριανής είχε ευκαιρίες, αλλά δεν είχε γκολ! Η Κηφισιά... κόλλησε στο 0-0 με τον ΟΦΗ, αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη (ειδικά τους γηπεδούχους) στην πρεμιέρα των play out.

Έτσι έπαιξαν

Η Κηφισιά παρατάχθηκε με τον Αναγνωστόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Τσάπαν και Μιλίτσεβιτς στην τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ήταν μαζί ο Τσανάτζια με τον Σολόα ενώ μπροστά θα τους ήταν ο Σάντος, έχοντας τον Μενέντεζ στο ένα άκρο και τον Μπιφουμά στο άλλο. Ο Οζέγκοβιτς ξεκίνησε στην κορυφή ως φορ.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του έπαιξε με τον Μπάουμαν στην εστία, τους Αμπάντα, Λαμπρόπουλο, Βούρο και Λάρσον στην τετράδα της αμυντικής γραμμής ενώ ο Μεγιάδο με τον Μπάκιτς μοιράστηκαν τον άξονα. Ο Αποστολάκης με τον Μπάκου κινήθηκαν στα άκρα και ο Ισέκα ήταν στην κορυφή ως φορ, έχοντας τον Χιμένεθ πίσω του.

Μπήκε καλύτερα η Κηφισιά, ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του Ισέκα

Η Κηφισιά μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο έπιασε στον... ύπνο τον ΟΦΗ, έχοντας την πρώτη καλή ευκαιρία πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο Μενέντεζ έκανε το πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πέρασε από τον Μπάουμαν αλλά ο Λαμπρόπουλος πρόλαβε να απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή έχοντας και τον Οζέγκοβιτς έτοιμο να εκτελέσει.

Στο 3ο λεπτό ο Μιλίτσεβιτς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στα σώματα και κατέληξε δίπλα από την εστία του Μπάουμαν και πήγε κόρνερ.

Το ίδιο συνέβη και στο 8ο λεπτό, όταν ο Τσάπαν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε ξανά στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.

Βέβαια η ομάδα που βρήκε πρώτη δίχτυα ήταν ο ΟΦΗ στο 19ο λεπτό, όταν ο Αμπάντα έκανε μία φανταστική μπαλιά στον Ισέκα, εκείνος κατέβασε και πλάσαρε άψογα για το 0-1 όμως ο διαιτητής έδειξε πως υπάρχει οφσάιντ κάτι που επαληθεύθηκε από τον VAR.

Κοντά στο γκολ πριν το ημίχρονο οι Κρητικοί

Με κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά για το πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έφτασε αρκετά κοντά στο γκολ όμως σε τρεις περιπτώσεις δεν τα κατάφερε.

Αρχικά στο 38ο λεπτό, ο Μπάκου βγήκε τετ-α-τετ με τον Αναγνωστόπουλο αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει από κοντά. Στο 44ο λεπτό, ο Μπάκιτς έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και εκτός ισορροπίας αλλά η μπάλα πήγε λίγο πιο πάνω από την εστία.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Ισέκα βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή όμως το πλασέ του πέρασε λίγα χιλιοστά δίπλα από την αντίπαλη εστία. Εν τέλει το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ για τις δύο ομάδες.

Φάσεις, λάθη αλλά... μηδέν γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ και να έχουν από μία καλή ευκαιρία μέχρι το 55'. Η Κηφισιά αρχικά στο 53' είδε το πλασέ του Οζέγκοβιτς μέσα στην περιοχή να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι του Μπάουμαν.

Δύο λεπτά μετά, ο Μπάκου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αναγνωστόπουλου, βρέθηκε μπροστά σε κενή εστία αλλά ο Τσάπαν πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ. Στη συνέχεια οι Κρητικοί είχαν το πάνω... χέρι και προσπάθησαν να βρουν το πολυπόθητο τέρμα.

Στο 71ο λεπτό, ο Αποστολάκης βρέθηκε μόνος του έξω από την περιοχή αλλά το ωραίο πλασέ του πήγε δίπλα από την αντίπαλη εστία. Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η σειρά του Ισέκα, ο οποίος παρότι βρέθηκε τετ-α-τετ, ο Τσάπαν πρόλαβε να τον σταματήσει προτού πλασάρει τον Αναγνωστόπουλο.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές στιγμές για να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Χάρη σε αυτό το σκορ, σε περίπτωση ισοβαθμίας, η Κηφισιά έχει το πάνω... χέρι σε σχέση με τους Κρητικούς.

MVP: Λούκα Τσάπαν. Ο 28χρονος στόπερ ήταν ο πρωταγωνιστής μέσα από τις δύο σωτηρίες επεμβάσεις που είχε στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 55' σταμάτησε το πλασέ του Μπάκου πριν εκείνος εκτελέσει σε κενή εστία και στο 75' έκανε το ίδιο στον Ισέκα τη στιγμή που ετοιμαζόταν να σουτάρει από κοντινή απόσταση προς την αντίπαλη εστία.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Από την πλευρά της Κηφισιάς, ο Τσανάτζια έδωσε πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή και ανάγκασε τον Τραϊανό Δέλλα να βγάλει τον Χιμένεθ και να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο τον Γκαγιέγος για ισορροπία στον άξονα. Ο Λαμπρόπουλος για τον ΟΦΗ έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι αμυντικά όπως και ο αρκετά κινητικός Ισέκα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Χεσούς Χιμένεθ. Ο 30χρονος επιθετικός ξεκίνησε πίσω από τον προωθημένο Ισέκα και δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι. Ακόμα και δύο τελικές που πήρε πάνω του, δεν ήταν απειλητικός προς την αντίπαλη εστία.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Μπάκου τόσο στο 38' όσο και στο 85' βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αναγνωστόπουλο όπου αμφότερες εξουδετερώθηκαν με σχετική ευκολία από τον Έλληνα πορτιέρε παρότι ο νεαρός εξτρέμ ήταν σε θέση βολής.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής Ματσούκας δεν υπέπεσε σε κάποιο μεγάλο λάθος αλλά γενικά είχε θέματα ως προς το κομμάτι των φάουλ, κάτι που κάποιες φορές έφερε και τον εκνευρισμό, κυρίως από πλευράς φιλοξενούμενων.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Με ισοπαλία ξεκίνησαν τα play out για τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να διατηρεί την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Κηφισιά. Βέβαια κανένας από τους δύο δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (80' Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69' Βαφέας), Μπιφούμα (79' Τετέι), Μενέντες (69' Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79' Ριέρα), Μπάκου (89' Φελίπε), Χιμένεθ (64' Γκαγέγος), Αποστολάκης (88' Μοσκέρα), Ισέκα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα