Προπονητής Τρινιντάντ και Τομπάγκο: «Ο Λιβάι είναι υγιής και θα παίξει, είμαστε χαρούμενοι που τον βλέπουμε σε αυτή την κατάσταση»

Προπονητής Τρινιντάντ και Τομπάγκο: «Ο Λιβάι είναι υγιής και θα παίξει, είμαστε χαρούμενοι που τον βλέπουμε σε αυτή την κατάσταση»

Newsroom
Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ

bet365

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι του Τρινιντάντ και Τομπάγκο κόντρα στον Καναδά ο Λιβάι Γκαρσία σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της ομάδας του, Άνγκους Ιβ.

Μεγάλο φορτίο φαίνεται πως έχει να κουβαλήσει ο Λιβάι Γκαρσία στο ερχόμενο παιχνίδι της εθνικής του ομάδα με τον Καναδά. Ο επιθετικός της ΑΕΚ κλήθηκε κανονικά από την εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τον πολύ σημαντικό αγώνα ο οποίος θα κρίνει την πρόκριση για τα τελικά του ερχόμενου Copa America.

Ο προπονητής του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Άνγκους Ιβ, δήλωσε ότι ο επιθετικός της ΑΕΚ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στον «τελικό» της εθνικής του ομάδας καθώς τόνισε ότι άπαντες στο στρατόπεδο της χώρας είναι χαρούμενη με την φόρμα του Γκαρσία το τελευταίο διάστημα.

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τον Λιβάι, που είναι υγιής και έτοιμος να αγωνιστεί. Τα πάει καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον βλέπουμε σε τέτοια καλή κατάσταση. Ο Τζούντα είχε διάφορους τραυματισμούς και δεν ήταν διαθέσιμος. Τώρα επέστρεψε στη δράση, σκοράρει και πιστεύουμε ότι μπορεί να προσθέσει γκολ από τη μεσαία γραμμή», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας του Λιβάι Γκαρσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα