Αστέρας Τρίπολης: Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Βόλο

Ο Χουάν Μουνάφο του Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα των Play Out κόντρα στον Βόλο χωρίς τους τιμωρημένους Καλτσά - Γιαμπλόνσκι και τους ανέτοιμους Μουνάφο - Παπαδόπουλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για την κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με τον Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 1η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague. O Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους αρχηγούς της ομάδας, Χουάν Μουνάφο και Νίκο Παπαδόπουλο, οι οποίοι βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας.

Εκτός έχουν μείνει και οι τιμωρημένοι Νίκο Καλτσά και Γεβγένι Γιαμπλόνσκι. O έμπειρος Έλληνας μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε κάρτες στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας, στις Σέρρες, ενώ στο ίδιο ματς αποβλήθηκε ο Λευκορώσος χαφ.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή δεν βρίσκονται και οι Ζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε και Καρμόνα, ενώ επιστρέφει στην 20αδα ο Γιώργος Κωστέας. Ο 20χρονος σέντερ φορ είχε μπει μόλις μια φορά στην αποστολή σε αγώνα πρωταθλήματος, αγωνίστηκε μισή ώρα στη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο ματς της Κ19 με την αντίστοιχη ομάδα των Λιονταριών και πέτυχε χατ τρικ.

Η αποστολή του Αστέρα: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Aτιένθα, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Κωστέας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα