Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/03) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida

bet365

Η συζήτηση του Μεντιλίμπαρ με τους παίκτες για το τι έφταιξε, η... αγία τετράδα του Παναθηναϊκού, η ατάκα του Λιβάι για τον Μελισσανίδη και ο «κανονικός» ΠΑΟΚ στα πρωτοσέλιδα του σημερινού αθλητικού Τύπου.

Η... αγία τετράδα του Παναθηναϊκού και η συζήτηση Μεντιλίμπαρ-παικτών

Sport Day: Μια γροθιά! Η συσπείρωση και το πείσμα των «πρασίνων» μετά την αμφισβήτηση που εισέπραξαν. Πώς προετοίμασε αγωνιστικά, πνευματικά και ψυχολικά ο Τερίμ τους παίκτες του Παναθηναϊκού για το «clasico». Group therapy. Που χάθηκε το ντέρμπι, τι δείχνει η ανάλυση του Wyscout. Συζήτηση Μεντιλίμπαρ-παικτών στου Ρέντη για τα αίτια της κακής εικόνας στα δύο τελευταία ματς.

Live Sport: «Αγία τετράδα» Ιωαννίδης, Μπερνάρντ, Μπακασέτας και Παλάσιος ηγήθηκαν του θριάμβου στο Φάληρο και δείχνουν ικανοί να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό σε Glory Days. Αδιανόητο! Πως οι 6 συλληφθέντες οπαδοί της ΑΕΚ για 2 πύρσους αναμμένους σε...ταράτσα στη Λαμία κινδυνεύουν ακόμη και με φυλάκιση τριών μηνών εξαιτίας του νέου αθλητικού νόμου.

Φως των Σπορ: Τα αίτια της καθίζησης. Ταουσιάνης: «Το πλάνο μας λέει... άνοδος». Ραντεβού με την ιστορία.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Πως το σκέφτηκε! Γιατί ο Μεντιλίμπαρ έβαλε και τον Ναβάρο!

Λιβάι: «Δεν θα με δώσει ο πρόεδρος», να ξαναδούν τον κανονικό ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: «Δεν θα με δώσει ο πρόεδρος». Ο Λιβάι που κάνει με τα γκολ του, τους πάντες να παραμιλάνε, ξέρει ήδη πως θα πρέπει να έρθει μια φοβερή και τρομερή πρόταση για να σκεφθεί ο Μελισσανίδης να τον παραχωρήσει.

Metrosport: «Κλείδωσε» με σχέδιο. Πως ο Μάντζιος οδήγησε τον Άρη στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Δείξτε πάλι ποιοι είστε! Να ξαναδούν τον κανονικό ΠΑΟΚ απαιτούν οι οπαδοί του μετά τις δύο κακές εμφανίσεις και τις σφαλιάρες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα