Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/03) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η ανανέωση του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν και η επιστροφή του Γκαρσία στις προπονήσεις του ΑΕΚ στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Μαγκιά Μαρινάκη! Ο «ερυθρόλευκος» ηγέτης δεν παρασύρθηκε από το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά είδε τη μεγάλη εικόνα σε ό,τι έχει να κάνει με τον προπονητή. Όλο το παρασκήνιο που φέρνει τις δύο πλευρές μαζί στα 100 χρόνια του συλλόγου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε τα χέρια με τον Μεντιλίμπαρ για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Live Sport: Για πλάκα! Ελάχιστα γκάζωσε ο εξάστερος και πάτησε 85-67 τη Βιλερμπάν φτάνοντας στο 18-10. Σούπερ Γκραντ, ηγέτης Σλούκας, πολύτιμοι Λεσόρ και Χουάντσο. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι στο ΣΕΦ. Συγκινητικό «αντίο» των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Φως των Σπορ: Το γενικό κουμάντο. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ο Μεντιλίμπαρ για μεταγραφές και ανανεώσεις. «Να γιορτάσουμε μαζί τα 100 χρόνια συλλόγου». Το μήνυμα του Βάσκου τεχνικού.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Μαγκικη κίνηση! Νέο Βαλβέρδε θέλει ο Μαρινάκης τον Μεντιλίμπαρ. Ο πρόεδρος του θρύλου βλέπει στο πρόσωπο του Βάσκου τον νέο ηγέτη στον πάγκο.

Ώρα των Σπορ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Γκαρσία. Ανοιχτό να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία. ΑΕΚΑΡΑ φέρε μας ξανά το κύπελλο. Με ψυχή, καρδιά και εμφανή τα κορίτσια μας διέλυσαν τον Άρη με 3-0 σετ και πάνε στον αυριανό τελικό για να το σηκώσουν όπως πέρσι.

Metrosport: Υπόσχεση. Ενοχλημένοι από τους κακούς εαυτούς τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ μιλούν στα αποδυτήρια για νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη και πρόκριση την Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα