Κλήρωση Play Out - Οι αγώνες της 1η αγωνιστικής

Πρεμιέρα με Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης - Βόλος στα Play-out

bet365

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι, αλλά με τέσσερα σημαντικά παιχνίδια κάνουν πρεμιέρα οι ομάδες στα Play out της Stoiximan Superleague.

Χωρίς παιχνίδι... φωτιά ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων των Play Οut, αφού οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας που κινδυνεύουν περισσότερο δεν αγωνίζονται μεταξύ τους.

Ο τελευταίος ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινάει με τον ίδιο αντίπαλο που τελείωσε την κανονική διάρκεια, αφού κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Βόλος θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Η Κηφισιά υποδέχεται τον ΟΦΗ ενώ ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον Πανσερραϊκό.

Το πρόγραμμα της Πρεμιέρας των Play Out:

  • Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα
  • Αστέρας Τρίπολης - Βόλος
  • Κηφισιά - ΟΦΗ
  • Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός

Τα παιχνίδια αυτά θα γίνουν το προσεχές ΣΚ (9-10/03) ενώ οι ημερομηνίες αναμένεται να γίνουν γνωστές την Τετάρτη οπότε και θα γίνουν ο ορισμός των αγώνων.

Ας θυμηθούμε την βαθμολογία μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, όπως διαμορφώθηκε μετά και την απόφαση του οργάνου της λίγκας για την υπόθεση του Μπέου με την Κηφισιά να παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά.

7.Αστέρας Τρίπολης 31
8. Ατρόμητος 28
9. Πανσερραϊκός 27
10. ΟΦΗ 25
11. Κηφισιά 21
12. Παναιτωλικός 20
13. Βόλος 19
14.ΠΑΣ Γιάννινα 18

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα