Stoiximan Superleague: Σήμερα η κλήρωση για Play-offs και Play-out

Newsroom
Σήμερα η κλήρωση για Play-offs και Play-out

bet365

Το μεσημέρι στις 15:00 θα βγει το πρόγραμμα των Play-offs και των Play-out της Stoiximan Superleague μετά από κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της λίγκας.

Κληρώνει σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα Play-offs της Stoiximan Superleague και στις 15:15 για εκείνες που θα πάρουν μέρος στα Play-out του πρωταθλήματος.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία της Superleague. Η κλήρωση θα γίνει με υβριδικό σύστημα, δηλαδή με ηλεκτρονική παραγωγή 500 διαφορειτκών σεναρίων και εν συνεχεία χειροκίνητη κλήρωση ενός εξ' αυτών για τα Play-offs και ενός για τα Play-out. Έτσι είχε αποφασιστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της 23ης Ιανουαρίου.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα Play-offs είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η Λαμία ενώ στα Play-out θα βρίσκονται οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Βόλος, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός γηπεδούχοι στην πρεμιέρα

Κατόπιν συμφωνίας και λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην πρεμιέρα θα αγωνιστούν στο γήπεδό τους. Που σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει μεταξύ τους παιχνίδι. Αυτό είχε συμφωνηθεί προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με ταξίδι ανάμεσα στα δύο ματς για το Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα θα παίξει χωρίς κόσμο καθώς έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι Θεσσαλονικείς την Ντιναμό Ζαγκρέμπ.

Η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας

1. ΠΑΟΚ 60

2.ΑΕΚ 59

3. Ολυμπιακός 57

4. Παναθηναϊκός 56

5. Αρης 42

6. Λαμία 34

--------------------------------------------------------

7.Αστέρας Τρίπολης 31

8. Ατρόμητος 28

9. Πανσερραϊκός 27

10. ΟΦΗ 25

11. Παναιτωλικός 20

12. Βόλος 20

13. Κηφισιά 19

14.ΠΑΣ Γιάννινα 18

Να σημειωθεί πως την Τετάρτη θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, καθώς και ο ορισμός των αγώνων των Play-offs, αλλά και των Play-out.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα