Άρης - ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς της ΑΕΚ

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα επιλέγει τον Λιούμπισιτς για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Βικελίδης. Πίσω από τον προωθημένο Πόνσε ξεκινάει ο Μάνταλος. Έξι αλλαγές από τον Αργεντινό κόουτς στα πρόσωπα της ενδεκάδας σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Φανέλα βασικού έδωσε για πρώτη φορά στον Λιούμπισιτς ο Ματίας Αλμέιδα που ξεκινάει τον Κροάτη χαφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη. Στο αρχικό σχήμα βρίσκεται και ο Μάνταλος, ο οποίος θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Πόνσε, απόντος του Λιβάι Γκαρσία ο οποίος έμεινε εκτός 20αδας.

Ο Στάνκοβιτς είναι κάτω από την εστία, οι Χατζισαφί, Κάλενς, Βίντα και Ρότα συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα, ο Γιόνσον μαζί με τον Λιούμπισιτς αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της μεσαίας γραμμής με τους Ελίασον και Άμραμπατ να διατηρούνται στις πλευρές και τον Μάνταλο να παίζει πίσω από τον Πόνσε στην κορυφή, σε ένα σχήμα με έξι αλλαγές σε επίπεδο προσώπων σε σύγκριση με το τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Αραούχο, Πινέδα, Πήλιος, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Πισάρο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα