Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Γκος και Αλάγμπε στις Σέρρες

Αλαγκμπε

bet365

Με προπόνηση στις Σέρρες ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο Αστέρας Τρίπολης. Εκτός οι τιμωρημένοι Αλάγκμπε και Γκος.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Superleague. Οι Αρκάδες πέταξαν στις 11:00 από το Ελευθέριος Βενιζέλος και με απογευματινή προπόνηση που έκαναν στις εγκαταστάσεις του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σον Γκος και Τόμι Αλάγκμπε, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ εκτός παραμένει και ο Χουάν Μουνάφο, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης. Στην 22μελη αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Έρβιν Ζουκάνοβιτς.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα