ΠΑΟΚ: Με Μπάμπα Ράχμαν στη Λαμία

Newsroom
Ο Μπάμπα Ράχμαν του ΠΑΟΚ

bet365

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία επιστρέφει ο Μπάμπα Ράχμαν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει πέντε απουσίες για την αναμέτρηση στη Φθιώτιδα.

Ο Μπάμπα Ράχμαν επιστρέφει στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να μένει εκτός με ίωση. Εκτός είναι όπως αναμενόταν και οι Σάστρε, Μιχαηλίδης, Έκονγκ αλλά και ο τιμωρημένος Σβαμπ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα