«Ο Κάλενς έχει αρκετές πιθανότητες να μείνει στην ΑΕΚ»

«Ο Κάλενς έχει αρκετές πιθανότητες να μείνει στην ΑΕΚ»

Newsroom
Ο Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ διατηρεί οψιόν αγοράς για τον Αλεξάντερ Κάλενς από την Τζιρόνα και στο Περού εκτιμούν πως είναι πιθανό να συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους και μετά τη φετινή σεζόν.

Την εκτίμηση ότι ο Αλεξάντερ Κάλενς μπορεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ μετά τον δανεισμό του τη φετινή σεζόν από την Τζιρόνα, κάνουν στο Περού.

Συγκεκριμένα Περουβιανός δημοσιογράφος έγραψε στα social media ότι «ο Κάλενς έχει αρκετές πιθανότητες να μείνει στην ΑΕΚ», υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι αυτό θα είναι ακόμα πιο κοντά εφόσον η Ένωση καταφέρει να βγει στα προκριματικά του Champions League.

Ο Κάλενς χαρακτηρίζεται ως παίκτης κλειδί για την άμυνα της ΑΕΚ, η οποία διατηρεί οψιόν αγοράς του από την Τζιρόνα στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 31χρονος Περουβιανός στόπερ μετράει 17 συμμετοχές και ένα γκολ στη φετινή Stoiximan Super League με τη φανέλα της Ένωσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα