ΑΕΚ: Επέστρεψε και ο Μουκουντί στις προπονήσεις

ΑΕΚ: Επέστρεψε και ο Μουκουντί στις προπονήσεις

Newsroom
Ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ

bet365

Ακόμα μια επιστροφή για τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ καθώς ο Αρόλντ Μουκουντί ξεπέρασε γρηγορότερα από το αναμενόμενο το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι ξανά διαθέσιμος.

Μετά τον Ρότα που μπήκε χθες σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Ματίας Αλμέιδα είχε ακόμα μια ευχάριστη είδηση στην προπόνηση της Παρασκευής καθώς είδε και τον Μουκουντί να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Καμερουνέζος στόπερ είχε αποκομίσει έναν μυϊκό τραυματισμό πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αλλά κατάφερε να επανέλθει γρηγορότερα από το αναμενόμενο και τίθεται και αυτός στη διάθεση του Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με τους Γκατσίνοβιτς και Ζίνι να παραμένουν εκτός, ενώ μένει να φανεί και η κατάσταση του Αραούχο, ο οποίος έκανε τις προηγούμενες μέρες ένα ειδικό πρόγραμμα και χθες αγωνίστηκε με την ΑΕΚ Β' για να πάρει ρυθμό, σκοράροντας μάλιστα και ένα γκολ.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 στα Σπάτα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Άρη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα