Ντέμης Νικολαΐδης: «Θα ήθελα τον Τζόρτζεβιτς στην ΑΕΚ, αλλά και να ερχόταν δεν θα παίρναμε το πρωτάθλημα» (vid)

Newsroom
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο νέο βίντεο που ανέβασε στα social media υπογράμμισε ότι την εποχή που ο ίδιος πήγε στην ΑΕΚ θα ήθελε να είχε έρθει στην ομάδα και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ντέμης Νικολαΐδης επιχείρησε να... γυρίσει τον χρόνο πίσω και μιλώντας υποθετικά αναφέρθηκε στο ποια μεταγραφή ποδοσφαιριστή θα ήθελε να είχε δει στην ΑΕΚ για να παίξει ακόμα καλύτερα τη δεκαετία του 90'.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε πως ο παίκτης που θα ήθελε να είχε έρθει στην ΑΕΚ μαζί με εκείνον το 96' ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ να τονίζει ωστόσο ότι ακόμα κι αν είχε γίνει αυτή η προσθήκη, η Ένωση μάλλον δεν θα έπαιρνε τον τίτλο.

«Αν υπήρχε χρονομηχανή, γυρνούσαμε πίσω και έπρεπε να κάνει η ΑΕΚ μία μεταγραφή, που δεν έκανε, για να είναι καλύτερη... Το 96' που πήγα στην ΑΕΚ ακουγόταν ότι θα πάρουμε και τον Τζόρτζεβιτς. Τελικά πήγε στον Ολυμπιακό. Πιστεύω τότε αν ερχόταν ο Τζόρτζεβιτς στην ΑΕΚ δεν θα άλλαζε η ιστορία, δεν νομίζω ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα, αυτή είναι η γνώμη μου. Αλλά θα δίναμε περισσότερη χαρά στον κόσμο γιατί απ' ό,τι καταλάβαμε καλά έκανε και τον ήθελε και η ΑΕΚ. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι αν ερχόταν εκείνη την εποχή το 96' που πήγα κι εγώ θα παίζαμε ακόμα πιο όμορφα», ανέφερε ο Νικολαΐδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα