ΑΕΚ: Το βίντεο της Ένωσης με την πρώτη και την 100η ασίστ του Μάνταλου (vid)

ΑΕΚ: Το βίντεο της Ένωσης με την πρώτη και την 100η ασίστ του Μάνταλου (vid)

Μάνταλος

bet365

Ένα... σπέσιαλ βίντεο για τον Πέτρο Μάνταλο έφτιαξε η ΑΕΚ μετά την 100η του ασίστ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Ιδιαίτερη σημασία είχε για τον Πέτρο Μάνταλο το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπήκε στο 57ο λεπτό και βοήθησε την ΑΕΚ να φτάσει στην ανατροπή και τη νίκη απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, δημιουργώντας τα δύο γκολ του Έκι Πόνσε.

Ο Μάνταλος κατάφερε να φτάσει τις 100 ασίστ με τη φανέλα της ΑΕΚ και να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην καριέρα του με τα «κιτρινόμαυρα». Ο Έλληνας άσος έφτασε στον εντυπωσιακό αριθμό στο 349ο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ, συμβάλοντας τα μέγιστα στην ανατροπή και στη σημαντική νίκη της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, με την Ένωση να φτιάχνει ένα... σπέσιαλ βίντεο για την περίσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ κοινοποίησε στα social media ένα βίντεο με την πρώτη ασίστ του Μάνταλου με τη φανέλα της ομάδας και την 100η. Για την ιστορία, ο Μάνταλος έβγαλε την πρώτη του ασίστ στις 12 Σεπτεμβρίου 2014, σε παιχνίδι κυπέλλου με τον Φωκικό (0-1).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα