Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούρισιτς, ατομικό Χουάνκαρ και Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούρισιτς, ατομικό Χουάνκαρ και Βέρμπιτς

Μπήκε ο Τζούρισιτς, ατομικό Χούανκαρ και Βέρμπιτς

bet365

Ευχαρίστα νέα για τον Φατίχ Τερίμ που είδε τον Φίλιπ Τζούρισιτς να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μετά από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Την επομένη της μεγάλης νίκης επί του Άρη στην Λεωφόρο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήκωσαν... μανίκια ξεκινώντας έτσι την προετοιμασίας τους για τον τελευταίο αγώνας της κανονικής περιόδου κόντρα στον ΟΦΗ (03/03-19:30) στην Κρήτη

Ο Φατίχ Τερίμ ευτύχησε να μετρήσει μία επιστροφή βλέποντας τον Φίλιπ Τζούρισιτς, που έλειπε από τις αρχές του Φλεβάρη λόγω θλάσης, να προπονείται και πάλι κανονικά και να τίθεται στην διάθεση του Τούρκου τεχνικού για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Χουάνκαρ και Βέρμπιτς, θεραπεία ο Γεντβάι ενώ το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Υπενθυμίζουμε πως από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα λείψει ο Γουίλιαν Αράο, που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Άρη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα