Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29/02) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/11) στο Gazzetta

bet365

Ο Ολυμπιακός που πέτυχε σπουδαία πρόκριση στο Youth League και μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό (2-1), ο Παναθηναϊκός που έβγαλε αντίδραση, η ΑΕΚ που... μάτωσε αλλά κέρδισε με ανατροπή τον ΠΑΣ και τα παράπονα του Άρη στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Ο θρύλος των ανατροπών και η επιστροφή του Παναθηναϊκού

Sport Day: Θρύλος των ανατροπών! Όπως και με τον Αστέρα, ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως τελικά πήρε τη νίκη. Επιστροφή στις νίκες. Όαση για την ομάδα του Τερίμ το τρίποντο επί του Άρη, μετά τις δύο γκέλες με Λαμία και Κηφισιά.

Live Sport: Green Dream! Επιτέλους κανονικός Παναθηναϊκός ξεσήκωσε την Λεωφόρο, «έλιωσε» 2-0 τον Άρη και δήλωσε ξανά «παρών». Τρομερή ΑΕΚάρα του Αλμέιδα με αετίσια ανατροπή (από 1-2 σε 4-2) φώναξε σε κάθε επίδοξο διεκδικητή του τίτλου της... «Μολών λαβέ». Ελ... ανατροπή! Ο «killer» Μαροκινός Ελ Κααμπί λύτρωσε τον Ολυμπιακό. Έγραψαν ιστορία! Στους «8» του Youth League οι Νέοι του Θρύλου, 4-2 στα πέναλτι (2-2 από 0-2 ) τη Λανς.

Φως των Σπορ: Βρίσκει τον τρόπο! Αλώβητος ο Ολυμπιακός με ανατροπή και στο Αγρίνιο 1-2. Μικροί γίγαντες! Με ψυχωμένη εμφάνιση οι νέοι του Ολυμπιακού απέκλεισαν στα πέναλτι τη Λανς για την φάση των «16» του Youth League. Το γύρισε σ' ένα δεκάλεπτο η ΑΕΚ. Έβγαλε πείσμα ο Παναθηναϊκός. Κρατάει μόνο το τρίποντο ο ΠΑΟΚ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Μεγαλείο! Μικροί, μεγάλοι. Τεράστιες ανατροπές από Κ19 και άντρες. Ζέλσον Μαρτίνς και Ελ Κααμπί οι «χρυσοί» σκόρερ, «κατάπιαν» διαιτητής και VAR «καθαρό» πέναλτι στον Καμπράκ.

Ανατροπή για την ΑΕΚ του Αλμέιδα, παράπονα Άρη, μαγεία «Ντέλια»

Ώρα των Σπορ: Υπογραφή... ΕΚΙ, κορυφή... ΑΕΚ. Δύο γκολ ο MVP και «killer» Έκι (69', 79'), ένα ο Λούμπι (74') και η ΑΕΚάρα μόνη στην κορυφή. Τρομερή ώθηση από 30 χιλ. «Ενωσίτες» στον Ναό. Με πίστη, ψυχή, πάθος και γκολάρες, η ομαδάρα του Ματίας, τσάκισε στο δεύτερο ημίχρονο τον ΠΑΣ, που είχε προηγηθεί (1-2) στο 45'.

Metrosport: Φρένο από το... VAR. Οι αποφάσεις του διαιτητή στέρησαν από τον Άρη την ευκαιρία να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο. Νόμος Ντέλια! Ο θαυματουργός πιτσιρικάς βρήκε έναν ακόμη απίθανο τρόπο για να σκοράρει και οδήγησε τον ανούσιο χθες ΠΑΟΚ στη νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα