Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά: Ο Οζέγκοβιτς άνοιξε το σκορ και αφιέρωσε το γκολ του στον άτυχο Μποτία

Βασίλης Μπαλατσός
Κηφισιά

bet365

Η Κηφισιά προηγήθηκε στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, με εύστοχο πέναλτι του Οζέγκοβιτς και ο Σέρβος φορ αφιέρωσε το γκολ του στον άτυχο συμπαίκτη του, Μποτία.

Η Κηφισιά πήρε προβάδισμα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Στο 13ο λεπτό του αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Ματέους Σάντος έφυγε στην πλάτη του Καστάνιο και ανατράπηκε από τον Τσιφτσή. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Οζέγκοβιτς, το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Ο Σέρβος πανηγύρισε το 10ο γκολ του στο πρωτάθλημα, σηκώνοντας μια φανέλα του άτυχου συμπαίκτη του Αλμπέρτο Μποτία. Θυμίζουμε πως ο 35χρονος Ισπανός έπειτα από άτσαλη πτώση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο υπέστη κάταγμα ωλένης στο αριστερό χέρι και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δυο μήνες.

Το ημίχρονο έληξε με τους Αρκάδες να προηγούνται στο σκορ με 3-2.

Κηφισια

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα