Μάντζιος: «Μακάρι να ήμουν και τώρα ποδοσφαιριστής»

Μάντζιος: «Μακάρι να ήμουν και τώρα ποδοσφαιριστής»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έκρινε ότι δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης του ρόλου του ποδοσφαιριστή με τον αντίστοιχο του προπονητή και παραδέχθηκε ότι ο πρώτος είναι σαφέστατα ευκολότερος.

Η NOVIBET, μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Άρης, προχώρησε στην παραγωγή επεισοδίων για την καθημερινότητα των ομάδων με τις οποίες συνεργάζεται και στο πλαίσιο αυτό «έζησε» αυτή του Άρη. Το επεισόδιο λέγεται «Εκτός Έδρας με τον Άρη» το οποίο υπάρχει στο κανάλι της εταιρίας στο Youtube. Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους συντελεστές του επεισοδίου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο που έχει υπηρετήσει, αυτόν του παίκτη, αλλά και στον αντίστοιχο που έχει τώρα, του προπονητή. Ο 54χρονος τεχνικός εξήγησε ότι δεν τίθεται η παραμικρή σύγκριση.

«Όταν είσαι ποδοσφαιριστής όλα έχουν να κάνουν με σένα, με τον εαυτό σου. Είσαι υπεύθυνος του εαυτού σου. Το πώς θα παρουσιάζεσαι… έχει να κάνει με σένα. Ο προπονητής έχει πάρα πολλά να διαχειριστεί. Την ετοιμασία, έχεις να διαχειριστείς χαρακτήρες, νομίζω ότι έτσι όπως έχει γίνει η προπονητική, ο προπονητής είναι ένας καλός διαχειριστής. Είναι ένα γκρουπ ανθρώπων το οποίο πρέπει να διαχειριστείς και να οργανώσεις και δεν συζητάω μετά ότι πρέπει να διαχειριστείς και τους ανθρώπους της διοίκησης γιατί κι εκεί χρειάζεται μια διαχείριση για να είναι ομαλή η συνεργασία και με τη δουλειά σου και μ’ αυτό που επιθυμείς να μπορεί και η διοίκηση να δέχεται και να προσπαθεί να λύνει τα προβλήματα που έχει ο εκάστοτε προπονητής στην οργάνωση και την καθημερινότητα. Άρα δηλαδή δεν υπάρχει σχέση (μεταξύ των δύο ρόλων, ποδοσφαιριστή και προπονητή)», είπε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα