Άρης: Με Βέλεθ στο «6» και Μανού Γκαρθία η 11αδα για τον αγώνα με τον Βόλο

Άρης: Με Βέλεθ στο «6» και Μανού Γκαρθία η 11αδα για τον αγώνα με τον Βόλο

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Άκης Μάντζιος επιφύλαξε έκπληξη στο αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα με τον Βόλο καθώς ο Φραν Βέλεθ θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ!

Ο 54χρονος τεχνικός αποφάσισε τη διατήρηση του Ισπανού στο αρχικό σχήμα αλλά σε διαφορετικό ρόλο. Για την ακρίβεια θα είναι η πρώτη φορά που θα ξεκινήσει παιχνίδι ως βασικός αμυντικός χαφ έχοντας δίπλα του τον Βλάντιμιρ Νταρίντα και τον Μανού Γκαρθία σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Λορέν Μορόν. Στα επιθετικά άκρα διατηρήθηκαν οι Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο.

Η αλλαγή ρόλου του Φραν Βέλεθ «έβαλε» στην 11αδα τον Λίντσεϊ Ροζ ο οποίος είναι ο παρτενέρ του Γιάκουμπ Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας ενώ στα άκρα βρίσκονται οι Οντουμπάτζο, Φεράρι και ο Χουλιάν Κουέστα κάτω από την εστία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα