ΠΑΟΚ: Με Μάρκος Αντόνιο και Τζίμα η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

Σταύρος Σουντουλίδης
tzimas_eurokinisi

bet365

Δείτε ποιες είναι οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει με... αποστολή εκτάκτου ανάγκης στο Αγρίνιο για την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Οι πολλές απουσίες υποχρεώνουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου, που αποτελείται από τους:

Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτε, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια και Τζίμα.

Με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να έχει μείνει στη Θεσσαλονίκη, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, ακριβώς ένα χρόνο μετά την τελευταία του παρουσία σε αγώνα πρωταθλήματος!

Ο Ράφα Σοάρες επιστρέφει στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με δεδομένη την απουσία του Μπάμπα Ράχμαν, ενώ το δίδυμο Κεντζιόρα – Κουλιεράκη, θα πάρει ένα ακόμη παιχνίδι στα πόδια του, καθώς απουσιάζουν οι τραυματίες Έκονγκ και Μιχαηλίδης.

Ο Μάρκος Αντόνιο θα παίξει για πρώτη φορά ως βασικός στη φυσική του θέση, αυτή του εσωτερικού χαφ, δίπλα στον Μεϊτέ, με τον Στέφανο Τζίμα να παίρνει φανέλα βασικού, καθώς ο Μπράντον Τόμας είναι τιμωρημένος και ο Άλι Σαμάτα σε κακή ψυχολογική κατάσταση μένει στον πάγκο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα