Παναθηναϊκός: Οι δεύτερες σκέψεις του Τερίμ για το κέντρο της άμυνας και τους εξτρέμ κόντρα στην Κηφισιά

Οι σκέψεις του Τερίμ για το κέντρο της άμυνας και τους εξτρέμ κόντρα στην Κηφισιά

bet365

Το απουσιολόγιο του Τεριμ, που γέμισε ξανά και μίκρυνε τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών και οι θέσεις για το κέντρο της άμυνας και τους εξτρέμ που... παίζονται ακόμα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Κηφισιά στην Λεωφόρο (25/02-20:00) και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μετά την γκέλα με την Λαμία.

Το «οπλοστάσιο» του Φατίχ Τερίμ εκεί που είχε επιτέλους γεμίσει μετά από ένα διάστημα με πολλούς τραυματισμούς, «χτυπήθηκε» και πάλι από την... λαίλαπα αυτήν με αποτέλεσμα οι επιλογές του Τούρκου τεχνικού για τον καταρτισμό της ενδεκάδας να είναι πιο περιορισμένες.

Το «τριφύλλι» μετράει ούτε λίγο ούτε πολύ εννέα απουσίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού στα ονομάτα των Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Τζούρισιτς, Βέρμπιτς και Τσέριν, που ήδη υπήρχαν στο απουσιολόγιο, προστέθηκαν κι εκείνα των Σπόραρ και Μπερνάρντ, αφού ο πρώτος ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στον δικέφαλο και ο δεύτερος εκτίει την ποινή του, για τις τρεις κίτρινες, που συμπλήρωσε.

Ο παρτερνέρ του Αράο και οι εξτρέμ

senkefelnt_arao_

Οι περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας είναι ήδη καπαρωμένες και είναι λίγες εκείνες, όπου αμφιταλαντεύεται ακόμα ο Τερίμ σχετικά με το ποιους θα επιλέξει να ξεκινήσοσυν.

Ο «ήρωας» του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Στα πλάγια της άμυνας θα βρίσκονται οι Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς ενώ στο κέντρο της άμυνας έρχεται ο πρώτος προβληματισμός για τον Τούρκο. Η απουσία του Γεντβάι θα κρατήσει στο κέντρο της άμυνας τον Αράο και από κει και πέρα το ερώτημα είναι ποιος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του.

Διαθέσιμες επιλογές φυσικά και υπάρχουν, αφού ο Τούρκος τεχνικός μπορεί διαλέξει έναν εκ των Ακαϊντίν, Ούγκο και Σένκεφελντ, που είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Φαίνεται πως εκείνος είναι πιο πολύ ανάμεσα στους Ούγκο και Σένκεφελντ, με τον Τούρκο στόπερ να είναι λίγο πιο πίσω αυτή στιγμή. Λαμβάνοντας υπόψη και την καλή εμφάνιση του Ολλανδού στόπερ κόντρα στον ΠΑΟΚ, είναι πιθανό να είναι εκείνος που θα βρεθεί στο πλάι του Αράο κερδίζοντας στο... νήμα τον Ούγκο.

Στο κέντρο τα «κουκιά» είναι μετρημένα. Ο Ρούμπεν, που εξέτισε την ποινή του και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι το βασικό εξάρι έχοντας μπροστά του τον Βιλένα και τον Μπακασέτα. Στα πλάγια της επίθεσης υπάρχουν επιλογές αφού οι Αϊτόρ, Μαντσίνι, Παλάσιος και Λημνιό είναι διαθέσιμοι. Είναι πολύ πιθανό να δούμε βασικούς τον δεύτερο και τον τέταρτο κατά τη σειρά που τους αναφέραμε, αφού και οι δύο μπήκαν και έδωσαν πράγματα στην ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχοντας καλό πρόσωπο, με τον Έλληνα να έχει φυσικά και το μομέντουμ χάρη στο υπέροχο γκολ που πέτυχε στην τελευταία φάση του αγώνα κι έσωσε ουσιαστικά την παρτίδα για το «τριφύλλι».

Στην κορυφή της επίθεσης το... τρίλημμα έγινε δίλημμα, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Σπόραρ. Πιο πιθανή επιλογή για την θέση του βασικού φαντάζει εκείνη του Ιωαννίδη, αφού σίγουρα ο Τερίμ θα θελήσει να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής για να βρει τα πατήματά του, κάτι που φαίνεται να χρειάζεται σε σχέση και με την εικόνα που είχε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την Κηφισιά:

Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Αράο, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα