Βόλος: Τέλος ο Άνχελ Λόπεθ

Βόλος: Τέλος ο Άνχελ Λόπεθ

Newsroom
Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ

bet365

Ο Βόλος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Ισπανό προπονητή, Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος αποχωρεί μετά από τρεις μήνες στον πάγκο στη δεύτερη θητεία του στους κυανέρυθρους.

Σύντομη αποδείχτηκε η δεύτερη θητεία του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο του Βόλου καθώς οι κυανέρυθροι που παραμένουν σε δύσκολη θέση παλεύοντας για την αποφυγή του υποβιβασμού, ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό προπονητή.

Πλέον οι Βολιώτες βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του με τον Λόπεθ να κάθεται στον πάγκο μόλις τρεις μήνες μετά την επιστροφή του, μετρώντας δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ανχελ Λόπεθ.

Ηταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, με τον Ανχελ Λόπεθ να αποχωρεί από την ομάδα μας σαν φίλος και είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα συνεργαστούμε ξανά.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Ανχελ Λόπεθ κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα