Μελισσανίδης: «Χωρίς τον Σωτήρη Ρίζο, το γήπεδο δεν θα είχε γίνει» (vid)

Μελισσανίδης: «Χωρίς τον Σωτήρη Ρίζο, το γήπεδο δεν θα είχε γίνει» (vid)

ελλαδα

bet365

Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας για τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στον καταλυτικό ρόλο που είχε ο Σωτήρης Ρίζος για το γήπεδο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ και πήρε τον λόγο, μιλώντας για το πόσο σημαντικός ήταν ο Σωτήρης Ρίζος για να γίνει το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε με ποιον τρόπο μίλησε με τον πρώην πρόεδρο του Συμβούλιου Επικρατείας και πώς ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα για να γίνει το γήπεδο.

«Μία μέρα χτυπάει το τηλέφωνο στο γραφείο και μου λέει η γραμματέας μου, είναι κάποιος Ρίζος από το Συμβούλιο Επικρατείας. Λέω "κανένας μ@@@@ς είναι και μας κάνει πλάκα;". Λέω για δώστον μου. Μου λέει: "Κύριε Μελισσανίδη, είναι ο Σωτήρης Ρίζος'. Του λέω: "Άστην πλάκα, πες μου ποιος είσαι". Και μου λέει το ίδιο ότι είναι ο Σωτήρης Ρίζος από το Συμβούλιο Επικρατείας. Τον φέρανε τον άνθρωπο, περπάτησε με τα πόδια όλο αυτό το χωράφι και είδε αυτή τη βρωμιά με τα σκουπίδια και μας είπε ο άνθρωπος: "Αυτό εδώ που δεν θέλουν να γίνει γήπεδο". Και με τη βοήθεια του, γιατί χωρίς τον Ρίζο, πίστεψτε με, δεν θα είχαμε γήπεδο. Ο άνθρωπος αυτός έκανε τα πάντα για να δικαιωθούμε σε όλα τα τρελά προβλήματα που μας έβαζαν. Ξέρετε ποιοι μην το ξαναπώ. Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ κ. πρόεδρε και η ΑΕΚ δεν θα ξεχάσει ποτέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα