Λόπεθ: «Είμαι 100% αισιόδοξος ότι θα μείνουμε κατηγορία» (vid)

Ο Λόπεθ

bet365

Ο Άνχελ Λόπεθ τόνισε ότι η ήττα της ομάδας του Βόλου από τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε να κάνει με το άγχος, την πίεση και τη νευρικότητα που υπήρχε, όμως έβγαλε και αισιοδοξία.

Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, μιλώντας στη COSMOTE TV μετά το 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε: «Είχαμε πίεση, νευρικότητα και άγχος και όταν έχεις πολύ πίεση αυτό ως στοιχείο δεν είναι ένας καλός σύμμαχος: οι παίκτες έπαιζαν μπλοκαρισμένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να μαζέψουμε τους βαθμούς. Κάποιοι παίκτες ήρθαν πολύ αργά τον Ιανουάριο, δεν είχαν χρόνο να προσαρμοστούν.

Αυτοί θα μας βοηθήσουν έξτρα στο τέλος της σεζόν. Σήμερα είναι μαύρη μέρα, αλλά αύριο ο ήλιος θα ξαναβγεί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα μείνει ο Βόλος κατηγορία: «100%».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα