Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/02) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, η γκέλα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και το ντέρμπι των «αιωνίων» στον τελικό του Κυπέλλου στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ απέναντι στον ανεβασμένο Ολυμπιακό

Sport Day: Μετωπική! Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ανεβασμένο Ολυμπιακό στην «καυτή» Τούμπα σε μια πολύ επικίνδυνη στροφή για τον τίτλο. Με Κωνσταντέλια το πλάνο του Λουτσέσκου που θέλει να «διπλώσει» τις νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό. Διψασμένοι για ρεβάνς οι «ερυθρόλευκοι» με τον Μεντιλίμπαρ να σχεδιάζει αλλαγές και εκπλήξεις.

Live Sport: Τράκαρε στο δοκάρι. Πρώτα ο Καρλίτος και μετά ο Τσιλούλης υπέγραψαν την ιστορική ισοπαλία για την υπέροχη ομάδα του Βόκολου. Ο ΠΑΟ το είχε γυρίσει με Μπερνάρ και Γερεμέγεφ αλλά στη μία φάση η άμυνα του κοιμήθηκε.

Φως των Σπορ: Και τώρα την κούπα. Ο Ολυμπιακός φόρτσαρε στην τρίτη περίοδο, νίκησε 91-77 τον Προμηθέα και θέλει απόψε (19:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό να σηκώσει το τρίτο σερί Κύπελλο, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Κόκκινος Πρωταθλητής: «Θα τους κερδίσει όλους». Ο Σαν Κριστόμπαλ, ο Μεντιλίμπαρ και ο Βαλβέρδε γυρίζουν τον χρόνο πίσω... Ο Φερνάντο Σαν Κριστόμπαλ έζησε για οκτώ χρόνια τον Μεντιλίμπαρ και τον παρουσιάζει μέσω του Κ.Π.. «Φοβερός άνθρωπος και κόουτς, έχει μια παραπάνω σπίθα για τον Ερνέστο».

Ώρα των Σπορ: ΑΕΚάρα και λαός ξανά μαζί για την κούπα. Οι Ενωσίτες επιστρέφουν στον λαό τους και η ομάδαρα του Ματίας παίρνει απόψε το «τρίποντο».

Metrosport: Πρώτος στη... Λεωφόρο. Με τρίποντο πολλαπλών κερδών. Παραμένει στην κορυφή, τελειώνει τον Ολυμπιακό από τη διεκδίκηση του τίτλου, γεμίζει από ψυχολογία και πάει την Τετάρτη για την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα