«Ο Νταρίντα θα ήθελε να επιστρέψει στην Τσεχία, η Χράντετς Κράλοβε ασχολείται με την περίπτωσή του»

«Ο Νταρίντα θα ήθελε να επιστρέψει στην Τσεχία, η Χράντετς Κράλοβε ασχολείται με την περίπτωσή του»

Newsroom
darida_intime

bet365

Στην Τσεχία μετέδωσαν πως ο Βλαντιμίρ Νταρίντα επιθυμεί τον επαναπατρισμό του και ήδη υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.

Στη μεταγραφική «πραγματικότητα» της Χράντετς Κράλοβε έβαλε τον Βλαντιμίρ Νταρίντα η ιστοσελίδα «isport.blesk.cz». Σύμφωνα με αυτή η ομάδα της χώρας του 33χρονου κεντρικού χαφ του Αρη θέλει να τον αποκτήσει καθώς ο παίκτης επιθυμεί για οικογενειακούς λόγους τον επαναπατρισμό του.

«Θα λάβει η Χράντετς Κράλοβε τεράστια ενίσχυση; Η ομάδα ασχολείται με την πιθανή άφιξη του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας Βλαντιμίρ Νταρίντα, ο οποίος θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Στα στα 33 του θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Θέλει να χτίσει ένα σπίτι κοντά στο Κράλοβε, όπου θέλει να ζήσει με την οικογένειά του. Ο κύριος λόγος για την επιστροφή στην Τσεχία είναι επομένως σαφής. Η Βικτόρια Πλζεν θα μπορούσε επίσης να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, ο Νταρίντα είναι κατανοητό ότι δεν θέλει να μετακινηθεί μακριά και η Χράντετς είναι λογική επιλογή γι’ αυτόν. Αυτό ακόμη και στην περίπτωση που θα έπρεπε να περικόψει σημαντικά τα οικονομικά του δεδομένα. Ομως, έχει βγάλει πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του και δεν χρειάζεται να κυνηγήσει κάτι. Περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή άφιξη δεν είναι ακόμη γνωστές», σχολίασε μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.

Η μεταγραφική περίοδος στην Τσεχία εκπνέει στις 22/2, ενώ ο Νταρίντα μετρά φέτος 29 ματς (4 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις με τους «κίτρινους».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα