Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (14/02) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο «χάλκινος» Απόστολος Χρήστου του Ολυμπιακού, η μεγάλη «μάχη» του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου, η σχέση ζωής Αλμέιδα-Μελισσανίδη και το άλμα του Άρη για τον τελικό στα σημερινά πρωτοσέλιδα του Τύπου.

Τρίτος στον κόσμο ο Χρήστου, πρώτη «μάχη» μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Sport Day: Παίζονται πολλά! Πρώτη πράξη για το «καυτό» ζευγάρι των ημιτελικών, με τους δύο αντιπάλους να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης, αλλά και αυτοπεποίθηση γενικότερα. Απόστολος των Εθνών. «Χάλκινος» στο παγκόσμιο ο 27χρονος αθλητής του Ολυμπιακού.

Live Sport: Έρωτας για τον τελικό! Στη γεμάτη Τούμπα απόψε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δίνουν την πρώτη μεγάλη μάχη με φόντο τη δόξα. Αρειανάρα Κύπελλοοοο! Ο καλλιτέχνης Μανού Γκαρθία σέρβιρε, ο έξοχος Φραν Βέλεθ εκτέλεσε και η νίκη-μισή πρόκριση στον τελικό ήρθε (0-1).

Φως των Σπορ: Η θεωρία των άκρων. Τρίτος στον κόσμο ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ. ύπτιο. Παπαγεωργίου: « Πόθος του Άρη η Ευρωλίγκα».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Μήνυμα εντότητας από τον Μεντιλίμπαρ. Εσείς οι πρωταγωνιστές!

Η σχέση ζωής του Μελισσανίδη με τον Αλμέιδα

Ώρα των Σπορ: Σχέση ζωής! Μελισσανίδης και Αλμέιδα έχουν δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό δέσιμο, που αποτελεί παράλληλα και εγγύηση για την ΑΕΚ. Μεγάλη η εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, κοινή η επιθυμία να παραμείνει ο Αργεντινός τεχνικός, πολλά χρόνια στον πάγκο της Ένωσης.

Metrosport: Δική του η πρόκριση! Τεράστιο... άλμα για τον τελικό με σκόρερ τον Βέλεθ. «Καζάνι» και πάλι η Τούμπα, ξαναζεί ωραίες στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα