Στην Τούμπα για το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Στην Τούμπα για το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός

bet365

Με στόχο ένα μεγάλο «διπλό» που θα τον φέρει μια ανάσα από την διεκδίκηση του τροπαίου θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Οι σκέψεις του Φατίχ Τερίμ για το αρχικό σχήμα.

Από το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος(19:30, CosmoteSport3).

Από την διαχείριση που έκανε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ο Φατίχ Τερίμ έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως το αυριανό ντέρμπι το έχει στο μυαλό του σαν παιχνίδι πρωταθλήματος. Όχι σαν τον πρώτο αγώνα ενός ζευγαριού που και η ισοπαλία είναι ευπρόσδεκτη, καθώς θα υπάρχει και η ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Ο Τούρκος τεχνικός έκανε ολοκληρωτικό rotation στις Σέρρες, καθώς αύριο στη Τούμπα θέλει το πρώτο του μεγάλο «διπλό» στον πάγκο του Τριφυλλιού, παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σε επίπεδο προσώπων και αγωνιστικής κατάστασης.

Υπό αυτό το πρίσμα οι έντεκα που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο νικηφόρο 2-0 εντός έδρας, φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Ο Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια. Ο Χουάνκαρ αριστερός μπακ, ο Κώτσιρας δεξιός, ο Αράο με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας στη μεσαία γραμμή. Παλάσιος στο ένα «φτερό», Μπερνάρντ στο άλλο και «φουνταριστός» ο Γερεμέγεφ. Τι διαφορετικό θα μπορούσε να κάνει; Τον Βιλένα αντί του Τσέριν ή τον Μαντσίνι στο ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός αποστολής έμειναν οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Αιτόρ, Βέρμπιτς, Λημνιός για αγωνιστικούς λόγους και οι Ιωαννίδης, Τζούρισιτς λόγω τραυματισμού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα