ΟΦΗ: Τέλος και επίσημα ο Μελ, που πήρε μόνο τα δεδουλευμένα του!

ΟΦΗ: Τέλος και επίσημα ο Μελ, που πήρε μόνο τα δεδουλευμένα του!

Newsroom
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Πέπε Μελ

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Πέπε Μελ, για τον οποίο η Marca αποκάλυψε πως δεν έλαβε αποζημίωση παρά πληρώθηκε από τους Κρητικούς μόνο για το διάστημα που ήταν στον πάγκο τους.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Πέπε Μελ και θα τον διαδεχθεί ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν «κούμπωσε» με το club και μάλιστα μετά από σχετική συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Μηνά Λυσάνδρου, έδειξε έτοιμος να λύσει τη συνεργασία του μετά από περίπου δύο μήνες παρουσίας του στην Κρήτη, όπως και τελικά συνέβη.

Το club ανακοίνωσε πλέον και επίσημα το «διαζύγιο» μαζί του και μάλιστα η Marca ανέφερε πως ο 60χρονος συμφώνησε να μην πληρωθεί το υπόλοιπο συμβόλαιο που είχε με τον ΟΦΗ, αλλά μόνο τα δεδουλευμένα του.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Pepe Mel.

Ο κ. Mel, ένας προπονητής με μακρόχρονη εμπειρία σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Στο διάστημα παραμονής του στον ΟΦΗ ξεχώρισε τόσο για τον επαγγελματισμό που επέδειξε, όσο και για το ήθος του.

Είναι τιμή μας που μια διεθνώς αναγνωρισμένη ποδοσφαιρική προσωπικότητα, όπως ο κ. Pepe Mel, αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

oficretefc

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα