ΟΦΗ: Συμφωνία με Δέλλα, την Τρίτη στο Ηράκλειο για να πιάσει δουλειά

ΟΦΗ: Συμφωνία με Δέλλα, την Τρίτη στο Ηράκλειο για να πιάσει δουλειά

ΟΦΗ: Συμφωνία με Δέλλα, την Τρίτη στο Ηράκλειο για να πιάσει δουλειά

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ με τον Έλληνα προπονητή να επιστρέφει στους Κρητικούς. Συμβόλαιο έως το 2025 για τον έμπειρο τεχνικό.

Επιστροφή στον ΟΦΗ για τον Τραϊανό Δέλλα. Λίγες ώρες μετά το τέλος του Πέπε Μελ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ και αναλαμβάνει και πάλι.

Οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή μετά τις συζητήσεις που είχαν με τον έμπειρο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2025, επιστρέφοντας στους πάγκους μετά από σχεδόν τρία χρόνια απουσίας. Ο Δέλλας θα είναι ο τρίτος προπονητής που θα καθίσει φέτος στον πάγκο των Κρητικών μετά τους Νταμπράουσκας και Μελ.

Ο Δέλλας αναμένεται να βρεθεί στο Ηράκλειο την Τρίτη (13/02) με το ντεμπούτο του να είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις 19/02.

Ετσι ο 48χρονος κόουτς θα επιστρέψει στους πάγκους μετά τη σεζόν 2020/21, οπότε και ήταν σε εκείνον του Παναιτωλικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα