Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά ζήτησε να γυρίσει στην πρώτη ομάδα, αλλά...

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά ζήτησε να γυρίσει στην πρώτη ομάδα, αλλά...

Ο Μαντί Καμαρά

bet365

Ο διεθνής Αφρικανός χαφ, Μαντί Καμαρά, εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί λύση για να γυρίσει στην α' ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Καμαρά είχε τιμωρηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με το να βρεθεί στη β' ομάδα των Πειραιωτών. Ο Αφρικανός διεθνής μέσος είχε δε κληθεί σε απολογία τη στάση του και την εν γένει συμπεριφορά του το προηγούμενο διάστημα στον σύλλογο και ενώ είχε φανεί από πριν ότι οι 2 πλευρές δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε ένα νέο συμβόλαιο (δεν το δεχόταν η πλευρά του παίκτη).

Τις τελευταίες ημέρες ο Μαντί Καμαρά εμφανίζεται να θέλει να βρει τη χρυσή τομή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ προκειμένου να επιστρέψει στην α' ομάδα. Ότι επιχειρεί να ρίξει... γέφυρες επικοινωνίας για να επανέλθει στον Ολυμπιακό και όχι να είναι στη β' ομάδα. Ήταν μάλιστα και στο γήπεδο στον αγώνα των Ερυθρόλευκων με τον ΟΦΗ (στο 4-0).

Ωστόσο δεν είναι κάτι τόσο απλό και εύκολο και προφανώς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τον νέο τεχνικό της ομάδας, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Άρα σε αυτή τη φάση είναι εξαιρετικά αβέβαιο το εάν θα επανέλθει ο Μαντί στην ομάδα. Ο 26χρονος Καμαρά φέτος έχει 29 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ. Θυμίζουμε πώς εξαιτίας του δεν έγινε η μεταγραφή του χαφ Ράσιτς καθώς ο Μαντί δεν δέχθηκε να πάει ως αντάλλαγμα στη Σασουόλο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα