UEFA για OPAP Arena: «Ολοκληρώσαμε την επιθεώρηση, βέβαιοι για έναν επιτυχημένο τελικό»

UEFA για OPAP Arena: «Ολοκληρώσαμε την επιθεώρηση, βέβαιοι για έναν επιτυχημένο τελικό»

Newsroom
Η OPAP Arena

bet365

Σίγουροι ότι ο τελικός του Conference League στην «OPAP Arena» θα είναι επιτυχημένος δήλωσαν οι άνθρωποι της UEFA, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίηση για τη συνεργασία με την ΑΕΚ.

Ολοκληρώθηκε και η τελευταία επιθεώρηση της «OPAP Arena» από τους ανθρώπους της UEFA ενόψει του τελικού του Conference League που θα διεξαχθεί στην έδρα της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της UEFA έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι με το γήπεδο της Ένωσης και μάλιστα δήλωσαν σίγουροι ότι ο τελικός του Μαϊου θα είναι επιτυχημένος, ενώ εκφράστηκε ικανοποίηση και για τη συνεργασία με τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η UEFA:

«Ολοκληρώσαμε την τελική επιθεώρηση στην έδρα του τελικού του UEFA Europa Conference League για το 2024 και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τη συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία με το προσωπικό και τα στελέχη της ΑΕΚ και του σταδίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας που οδηγεί σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό ευρωπαϊκό event, οι εργασίες δεν έχουν σταματήσει.

Επιπρόσθετα, αξίζει να γίνει ειδική μνεία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και στα υψηλού επιπέδου ποιοτικά πρότυπα του γηπέδου στα θέματα ασφαλείας χάρη στα μοντέρνα συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και access control που διαθέτει. Καθώς μπαίνουμε στην τελική αντίστροφη μέτρηση, είμαστε βέβαιοι ότι θα διοργανώσουμε έναν επιτυχημένο τελικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα