Πήλιος: «Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πίκρα»

Πήλιος: «Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πίκρα»

Newsroom
Ο Σταύρος Πήλιος της ΑΕΚ

bet365

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Σταύρος Πήλιος, τόνισε πως το 1-1 στην Τούμπα έτσι όπως διαμορφώθηκε στο φινάλε αφήνει μια πίκρα στην ομάδα του, αλλά οι κιτρινόμαυροι πρέπει να συνεχίσουν χωρίς άλλες απώλειες ως τα play-offs.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Πήλιος στη NOVA μετά το 1-1 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Μας αφήνει μια πίκρα το παιχνίδι, γιατί προηγούμασταν. Βάλαμε το γκολ, μας πίεσε ο ΠΑΟΚ και τελικά δεχτήκαμε το γκολ από στημένη φάση. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο. Θέλαμε να πιέσουμε, ο ΠΑΟΚ ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα, η θέση που βρίσκεται το δείχνει άλλωστε. Καταφέραμε να σκοράρουμε, όταν προηγείσαι θες να κρατήσεις το 0. Εμείς δεν το κάναμε, οπότε δε κερδίσαμε», σχολίασε αρχικά ο Πήλιος και συνέχισε λέγοντας:

«Σίγουρα παίζω καλύτερα, πάω καλύτερα, με βοηθά ο προπονητής κι οι συμπαίκτες μου για αυτό. Προφανώς θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα, αλλά για να γίνει αυτό θέλουμε δουλειά. Τα καλύτερα έρχονται με δουλειά και προπονήσεις. Σαν Σταύρος το περιμένω πως και πως να αγωνιστώ το ματς με την Κηφισιά. Ο κόσμος μας είναι πολύ σημαντικός, μας δίνει τεράστια ώθηση, και παρόλο που δεν έχω αγωνιστεί ακόμα στην OPAP Arena με κόσμο το περιμένω. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια πριν τα πλέι οφ, δε πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα