ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα απάντησε με Λιβάι Γκαρσία στο δίλημμα με τον Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ στην Τούμπα, με τους Πήλιο και Ρότα τελικά να επιλέγονται στα δύο άκρα της άμυνας.

Ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν σε δίλημμα για το αν θα χρησιμοποιούσε αυτόν ή τον επίσης φορμαρισμένο Πόνσε και η επιλογή τελικά ήταν ο 26χρονος φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο που είχε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Στα μετόπισθεν οι δυο ανοικτές θέσεις είχαν να κάνουν με τα άκρα της άμυνας, με τον Αλμέιδα τελικά να διατηρεί τον Πήλιο αριστερά, επαναφέροντας τον Ρότα δεξιά. Με τον Στάνκοβιτς στην εστία και τους Κάλενς και Βίντα, όπως είχαμε αναφέρει και χθες, στο κέντρο της αμυντικής γραμμής καθώς ο Μουκουντί κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός.

Από τη μέση και μπροστά οι επιλογές του Αλμέιδα ήταν αυτές που αναμέναμε, με τον Γιόνσον στο «έξι» και τον Πινέδα μαζί του στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Ελίασον δεξιά και τον Τσούμπερ πίσω από τον προωθημένο Λιβάι.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Αραούχο, Πόνσε, Πισάρο, Ζίνι.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα