ΓεροΓιοβάισα: «Τεστ» τίτλου στην Τούμπα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

bet365

O πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε τη δεύτερη και πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο ΓεροΓιοβάισα σας παραθέτει τις σκέψεις του.

Ακόμα μια Κυριακή με ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για τρίτη διαδοχική αγωνιστική δυο από τις τέσσερις διεκδικήτριες του τίτλου θα κοντραριστούν μεταξύ τους. Απόψε (11/2, 20:00) στην Τούμπα ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ (50) θα υποδεχτεί τη δεύτερη ΑΕΚ (48) με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ψάχνουν το «διπλό» για να ανεβούν στην κορυφή της βαθμολογία και τους Θεσσαλονικείς να έχουν την ευκαιρία στο σπίτι τους να αυξήσουν το προβάδισμα τους.

Θα δούμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στην πιο φορμαρισμένη ελληνική ομάδα και την μέχρι στιγμής κορυφαία στα ντέρμπι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα βρίσκει δύσκολα κόντρα στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως σε έξι μονομαχίες τους ο Πελάδο έχει πανηγυρίσει πέντε φορές, τρεις στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, στον τελικό του Κυπέλλου και στο ματς πρωταθλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον πρώτο γύρο, στον οποίο η Ένωση πήρε «σβηστή» νίκη με 2-0 στο τελευταίο κακό παιχνίδι των Θεσσαλονικιών, πριν από ακριβώς έναν γύρο.

Η μεγάλη ώρα του ΠΑΟΚ είναι τώρα να δείξει πως βρήκε τη λύση κόντρα στους Κιτρινόμαυρους. Από την πλευρά της η ΑΕΚ θέλει να στείλει μήνυμα... διατήρησης των σκήπτρων της. Θα πάω με την επιλογή του G/G σε συνδυασμό με το Over 2.5 σε τιμή διπλασιασμού. Η επιλογή του anytime σκόρερ Λιβάι Γκαρσία προσφέρεται στο 3.40, ενώ ο «on fire» Αντρίγια Ζίβκοβιτς πληρώνει στο 4.33.

Πριν το ντέρμπι της Τούμπα ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στις 17:00 τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας. Το Τριφύλλι θέλει νίκη για να περιμένει το όποιο όφελος προκύψει από τη Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά τους τα Λιοντάρια έχουν δείξει στα ματς με ΑΕΚ, Άρη ακόμα και Ολυμπιακό παρά τις δυο ήττες στις λεπτομέρειες πως μπορούν να κάνουν ζημιά και για αυτό έχουν απομακρυνθεί από την ουρά. Θα πάω και εδώ με την επιλογή του G/G σε τιμή 2.35.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα