Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/02) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/10) στο Gazzetta

bet365

Η μεγάλη μέρα των μικρών του Ολυμπιακού που απέκλεισαν την Ίντερ, η επιθυμία του Τερίμ να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο, η επιστροφή του Βίντα και η πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση του Eurocupστα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Η επική πρόκριση των μικρών του Ολυμπιακού και η προτροπή του Τερίμ για Έλληνες

Sport Day: Τρομερά μωρά! Στην ελίτ της Ευρώπης οι νέου του Ολυμπιακού! Προεδρικά «μπράβο».

Live Sport: Γιάνσεν για... 7ος! Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Ολλανδό τεχνικό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συζήτησε μαζί του και ετοιμάζει τη διαδοχή του Κ. Καρβαλιάλ. «Πρόεδρε, φέρε Έλληνες». Ο Φατίχ Τερίμ προέτρεψε και προτρέπει τον Γιάννη Αλαφούζο να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του ΠΑΟ, με πρώτο τον αρχηγό της Εθνικής Τάσο Μπακασέτα.

Φως των Σπορ: Θρυλικοί μπέμπηδες στους «16». Παρά τις δηλώσεις Κοβάσεβιτς ο Ολυμπιακός ψάχνεται. Αλαλούμ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Χρυσή γενιά! Στο φουλ η αναζήτηση προποπονητή. Μίλησαν με Τούντορ. Ήρθε στην Ελλάδα ο Ολλανδός. «Βλέπει» γήπεδο ο Ελ Αραμπί.

Μπήκε ο Βίντα, μεγάλη πρόκριση του Άρη στους «12» του Eurocup

Ώρα των Σπορ: Πετάνε... φωτιές! Μπήκε κανονικά ο Βίντα στο πρόγραμμα, δύσκολα για τον Άμραμπατ. Πολύ καλή εικόνα ο Λιούμπισιτς. Σε μεγάλα κέφια οι παίκτες της ΑΕΚ, πέφτουν κορμιά στις προπονήσεις για τη μεγάλη μάχη της Κυριακής.

Metrosport: Σχέδιο... νταμπλ! Λουτσέσκου και συνεργάτες αποφασίζουν ποιος θα παίξει που στα τέσσερα «καυτά» ντέρμπι που μπορούν να φέρουν τον ΠΑΟΚ πιο κοντά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Άρης και δεν είμαι καλά. Ντελίριο στο «καμίνι» του Παλέ για την πρόκριση στους «12» του Eurocup.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα