ΑΕΚ: Μπαίνει από αύριο ο Βίντα ενόψει ΠΑΟΚ, αναμονή για Άμραμπατ

ΑΕΚ: Μπαίνει από αύριο ο Βίντα ενόψει ΠΑΟΚ, αναμονή για Άμραμπατ

Δημήτρης Βέργος
Ο Βίντα και ο Άμραμπατ της ΑΕΚ

bet365

Ο Ντομαγκόι Βίντα αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καθώς την Τετάρτη πρόκειται να προπονηθεί κανονικά. Ενοχλήσεις αισθάνεται ακόμα ο Νορντίν Άμραμπατ που έκανε ατομικό.

Η ΑΕΚ στρέφει όλη την προσοχή της στο κυριακάτικο ματς κορυφής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους κιτρινόμαυρους να ξεκινούν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τρίτης στα Σπάτα μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Ματίας Αλμέιδα.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους δύο τελευταίους τραυματισμούς που αφορούν τους Βίντα και Άμραμπατ. Ο «Πελάδο» έχει καλά νέα για τον Κροάτη στόπερ, ενώ για τον Ολλανδομαροκινό μεσοεπιθετικό υπάρχει αναμονή για την ώρα.

Ο Βίντα, λόγω ενός χτυπήματος στην προπόνηση, έχασε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Την Τρίτη ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης και από την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και να υπολογίζεται από τον Αλμέιδα για την Τούμπα.

Ο Άμραμπατ από την άλλη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις από το σφίξιμο που ένιωσε ψηλά στο πόδι στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης και η κατάστασή του θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

@aekfc Today’s training ⚽️ #aekfc #aekfcseason2023_2024 ♬ 21 Savage Wave Beat - Pbl

Ο «Πελάδο» είδε στην προπόνηση της Τρίτης και τον Πισάρο να επιστρέφει από το Μεξικό, όπου είχε βρεθεί για να σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς του μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν, παίρνοντας μέρος κανονικά στο πρόγραμμα.

Φυσικά εκτός παραμένει ο τραυματίας Σιμάνσκι που δεν θα είναι στη διάθεση του Αλμέιδα για τις επόμενες εβδομάδες και ο Χατζισαφί, ο οποίος παραμένει με την Εθνική του ομάδα στις υποχρεώσεις στο Asian Cup.

Ο Αλμέιδα ξεκίνησε την προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ με έμφαση στο πρέσινγκ και στην πίεση για την ανάκτηση της μπάλας με τους ρυθμούς και τις εντάσεις και τις επόμενες μέρες να διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα, όπως το συνηθίζει ο «Πελάδο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα