Καλαμάτα: Προβληματισμός για την καταγγελία ρατσιστικής επίθεσης

Newsroom
Ντάουντα

bet365

Η ΠΑΕ Καλαμάτα καταδικάζει τη φερόμενη ρατσιστική επίθεση στον Ντάουντα και εκφράζει τον προβληματισμό της ως προς την ύπαρξη του συμβάντος.

Σε μια καταγγελία που θα συζητηθεί προχώρησε ο Ιωνικός με τους «κυανόλευκους» να αναφέρουν με επίσημη ανακοίνωση πως ο ποδοσφαιριστής τους Αμπιόλα Ντάουντα δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τους φίλους της Καλαμάτας στον αγώνα με την «Μαύρη Θύελλα» στην Μεσσηνία που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι, εκφράζουν τον προβληματισμό τους ενώ καταδικάζουν το συμβάν, το οποίο θα διερευνήσει ώστε να αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ιωνικός, παρότι εκφράζει τον προβληματισμό της ως προς αυτήν, έχοντας βαθειά ευαισθησία στα κοινωνικά ζητήματα, πολλώ δε μάλλον σε αυτά του ρατσισμού, καταδικάζει, εφόσον αποδειχτεί, κάθε άδικη, αήθη ρατσιστική συμπεριφορά, ακόμα και αν πρόκειται για αναπόδεικτη και μη επιβεβαιωμένη.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Πρασσάς διακρίνονται για την κοινωνική τους ευαισθησία και προσφορά.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανέκαθεν αγκάλιαζε στους κόλπους της ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως εθνικών ή φυλετικών διακρίσεων.

Σε κάθε περίπτωση, δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε σε βάθος την υποβληθείσα καταγγελία, ώστε να αποδοθούν, εφόσον προκύψουν, οι δέουσες ευθύνες».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα