Λιούμπισιτς: «Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο που παίζει» (vid)

Λιούμπισιτς: «Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο που παίζει» (vid)

Newsroom
LIOUBISIC

bet365

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ και έδωσε το «στίγμα» του.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε σήμερα (4/2) ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, καθώς έπαιξε ως αλλαγή στο 4-2 που επικράτησε η Ενωση του Αστέρα Τρίπολης. Ετσι ο Κροάτης χαφ άρχισε να... γράφει ιστορία με τα «κιτρίνομαυρα» και μετά το φινάλε της αναμέτρησης σημείωσε στην Cosmote TV πως «πρώτα από όλα ευχαριστώ, είμαι στεναχωρημένος που δεν ήταν εδώ ο κόσμος. Χαρούμενος που πήραμε τη νίκη. Μπήκε δυνατά η ομάδα, σκόραρε δύο γκολ και είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα της προσπάθειά μας».

Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον κόσμο της Ενωσης, όπως τους έζησε ως αντίπαλος στα παιχνίδιαj με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. «Ναι, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες θέλουμε την ενέργεια του κόσμου, είναι έξτρα ώθηση και ελπίζω στις επόμενες δυο εβδομάδες να είναι εδώ για να μας στηρίξει».

Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να θέλει να παίξει στην ΑΕΚ ανέφερε ότι «αλήθεια στα μεταξύ μας ματς με τη Ντιναμό τα πήγα καλά. Μπορεί να με είδαν τότε. Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο που παίζει με την πίεση. Διασκεδάζω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, ήθελα να είμαι μέρος αυτού του project.»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα