Λόπεθ: «Αν παίζουμε όπως στο πρώτο μέρος δεν θα έχουμε πρόβλημα για την επίτευξη του στόχου»

Newsroom
Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ

bet365

Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του κυρίως στο πρώτο μέρος και θεωρεί πως με αυτή την εικόνα οι κυανέρυθροι θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Αρχικά, μιλώντας μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό, ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ είπε στην Cosmote TV: «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια ειδικά στο πρώτο μέρος. Θα έπρεπε να ήμασταν μπροστά. Είχαμε την πλήρη κυριαρχία, το δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο. Είμαι πολύ σίγουρος ότι αν παίξουμε στα παιχνίδια όπως στο πρώτο μέρος δεν θα έχουμε πρόβλημα στην επίτευξη του στόχου μας».

Για τις μεταγραφές που έγιναν και για τη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του δημιουργικά, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα νέα παιδιά που ήρθαν. Έχω περισσότερες λύσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Είναι δύο συνεχόμενα παιχνίδια που παίρνουμε βαθμούς και πρέπει να βλέπουμε με θετικό μάτι τα πράγματα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα