Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γιατί ο Μαξίμοβιτς θα φορέσει την φανέλα του «τριφυλλιού» από το καλοκαίρι

maksimovic

bet365

Ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, ήταν ανένδοτος στην παραχώρηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό και ο Σέρβος μέσος θα φορέσει την πράσινη φανέλα στο ξεκίνημα της ερχόμενης σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ», υπογράφοντας με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για το καλοκαίρι και η διοίκηση του Τριφυλλιού προσπάθησε να ντύσει από τώρα τον Σέρβο μέσο στα πράσινα.

Οι προσπάθειες, όμως, των ανθρώπων του ''τριφυλλιού'' δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, ήταν ανένδοτος από την πρώτη στιγμή στην παραχώρηση του διεθνούς χαφ.

Ο Μαξίμοβιτς είναι βασικός και αναντικατάστατος στον σύλλογο της Μαδρίτης και ο Τόρες δεν ήθελε να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησής του.

Μάλιστα, όταν ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον ισχυρό άνδρα της Χετάφε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για τον Μαξίμοβιτς, εκείνος έκλεισε την πόρτα και μάλιστα με άκομψο τρόπο, δείχνοντας τον εκνευρισμό του για το γεγονός πως από το καλοκαίρι θα χάσει έναν πολύ σημαντικό παίκτη του ρόστερ.

Παρά τις πιέσεις του ποδοσφαιριστή για να έρθει από τώρα στην Αθήνα, παρά τις νέες προσπάθειες του Παναθηναϊκού για να βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας έστω και την τελευταία στιγμή, ο Τόρες ήταν αμετακίνητος στην αρχική του απόφαση, ο Μαξίμοβιτς θα παραμείνει στη La Liga μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά το Euro2024 θα ενσωματωθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Τριφυλλιού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα