Ρούμπεν Πέρεθ στο Gazzetta: «Χαρούμενος που σκόραρα για πρώτη φορά, το γκολ αυτό μας έδιωξε το άγχος»

Ρούμπεν Πέρεθ στο Gazzetta: «Το πρώτο γκολ έδιωξε το άγχος μας, χαρούμενος που σκόραρα και πήραμε την πρόρκιση»

bet365

Ο Ρούμπεν Πέρεθ μίλησε στο Gazzetta μετά τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου και δεν έκρυψε την χαρά του για το πρώτο γκολ που πέτυχε με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία μεγάλη, τηρουμένων των συνθηκών, πρόκριση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο επικρατώντας με 2-1 του «αστεριού» χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μλαντένοβιτς με υπέροχη κεφαλιά-λόμπα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα, που όδευε μέχρι εκείνο το σημείο στην παράταση.

Ένας από τους πιο σημαντικούς συντελεστές στην πρόκριση της ομάδας ήταν ο Ρούμπεν Πέρεθ, που επανήλθε στην ενδεκάδα των «πρασίνων», μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και έβγαλε στο γήπεδο όλη την ποιότητα και την εμπειρία του, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος ήταν εκείνος που με δικό του τέρμα, το πρώτο στην καριέρα του με το «τριφύλλι» στο 108ο παιχνίδι του με τα πράσινα, κατόρθωσε να ανοίξει τον δρόμο της πρόκρισης για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, σκοράροντας με υπέροχο σουτ στην κίνηση.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μιλώντας στο Gazzetta μετά την λήξη του αγώνα εξήγησε πως το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο για την ομάδα του, αφού ο Ατρόμητος έπαιζε αρκετά πίσω προσπαθώντας να υπερασπιστεί το προβάδισμα που είχε στην κατοχή του με το 2-1 της Λεωφόρου. Οι ποδοσφαιριστές των Περιστεριωτών περίμεναν τους «πράσινους» στο μισό του γηπέδου και φρόντιζα να κλείνουν όσο το δυνατόν καλύτερα όλες τις διόδους που μπορούσαν να δημιουργηθούν κεντρικά, οδηγώντας τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ στα πλάγια.

«Θέλαμε να προχωρήσουμε μπροστά το συντομότερο δυνατό. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλος έπαιζε στο γήπεδό του προσπαθώντας να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα».

Το γκολ που σημείωσε ο Ρούμπεν ήταν κομβικό, όπως τόνισε και ο ίδιος, αφού βοήθησε στο να αποβάλλει το άγχος από κείνον και τους συμπαίκτες του, μιας και πλέον είχαν στα χέρια τους ένα σκορ, που μπορεί να μην ήταν πρόκρισης, όμως τους είχε δώσει την ασφάλεια της παράτασης. Κάπως έτσι οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατόρθωσαν να παίξουν με μεγαλύτερη άνεση στο δεύτερο μέρος και ως αποτέλεσμα αυτού έβγαλαν καλύτερο πρόσωπο κι έγιναν πιο δημιουργικοί.

«Η αλήθεια είναι πως το πρώτο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια παίξαμε ως το τέλος χωρίς άγχος».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το πρώτο αυτό γκολ που πέτυχε με την φανέλα των «πρασίνων». Το έψαχνε πολύ καιρό, όμως χρειάστηκε να φτάσει στο 108ο παιχνίδι του για να μπορέσει να τα καταφέρει. Μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του, παραμένοντας όμως συνάμα ιδιαίτερα ταπεινός, χαμογέλασε και ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, κυρίως για την πρόκριση, αλλά, όπως είναι λογικό, και για το γκολ που σημείωσα, γιατί ήταν το πρώτο τέρμα που σημειώνω με τον Παναθηναϊκό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα πέρασε στα ημιτελικά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα